Actueel

Met ingang van 1 juni 2020 zijn fysieke gesprekken weer mogelijk, zie daarvoor ook onder Informatie. De spreekkamer is Coronaproof gemaakt.

Medio maart 2020 zijn in verband met de Corona Crisis de fysieke gesprekken voorlopig stopgezet. 

Met ingang van september 2019 is de spreekkamer van Bureau Hoekstra Greve verhuisd naar Businesscentre EnBloc - Haskeruitgang 109 - Heerenveen 

Met ingang van september 2017 begeleidt Bureau Hoekstra Greve ook mediation in strafzaken in Noord Nederland. Meestal vinden deze mediations plaats op verzoek van de rechtbank of het openbaar ministerie. Ingeval advocaten of cliënten meer achtergrond informatie willen ontvangen, zijn wij daar zeer wel toe bereid. 

Met ingang van najaar 2016 bestaat de mogelijkheid om met de eigen intervisiegroep een intervisie-vaardighedendag te volgen op een unieke locatie in Friesland: Landgoed Oranjewoud!

Eind 2014 is Bureau Hoekstra Greve, mediation en advisering verhuisd naar Oranjewoud in Friesland. De gesprekken vinden plaats in Businesscentre EnBloc  aan de Haskeruitgang 109 in Heerenveen.De vestiging in Eindhoven is gesloten!

Voor meer informatie, neemt u gerust contact op.