INFORMATIE

Via deze website geven wij u informatie over ons bureau. Mocht u een persoonlijk gesprek willen of meer informatie willen ontvangen over ons bureau of onze dienstverlening, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord aan de telefoon, per mail of via een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Door de Corona crisis zijn de mogelijkheden voor mediation aangepast. Vanaf 1 juni 2020 zijn fysieke gesprekken aan tafel weer mogelijk. De spreekkamer is aangepast, zodat 1,5 meter afstand houden mogelijk is met maximaal 4 personen. Er zal vooraf gevraagd worden of er ziekteverschijnselen zijn, mocht dat zo zijn zal er in onderling overleg naar een andere oplossing worden gezocht.
De 1,5 meter afstand wordt bewaard, er is handgel aanwezig en er zijn handschoenen aanwezig. Ingeval iemand een mondkapje wil dragen, zal daar zelf voor gezorgd moeten worden. Het is niet verplicht een mondkapje te dragen. 

Ingeval er geen fysiek gesprek gewenst wordt, is videobellen via Whats App of contact via Zoom mogelijk. Ook kan er via telefoon of mail contact opgenomen worden. Dit in overleg met betrokken personen. 

Wilt u meer weten over wat er mogelijk is, neemt u gerust contact op.